top of page

EN MAGISK MIX AV CAMPING OCH LYX

Tänk dig följande – du vaknar av de svaga ljuden som skog och hav gör och känner solens varma strålar genom den beiga tältcanvasen. Doften av nybakat bröd från bageriet möter dig när du stiger ut på terassen och blickar ned över Nämdö Solviks faluröda gränder. Kanske börjar du dagen med ett dopp i havet? Kanske dyker du ned i en bra bok eller så tar du en promenad på ön. Den sena lunchen kanske övergår i eftermiddagshäng som övergår i middag på Nämdö bistros terrass. Eller så njuter du av en napolitansk pizza och något gott i glaset med stillheten som bordsgranne. 

 

Uppe på berget, med Nämdö Solvik som fond finns våra glampingtält, redo att ta emot dig som vill uppleva något helt unikt. Kanske stannar du en natt eller två eller lite längre. Här är både skogen, havet och fantastisk mat närmare än någonsin.

Nämdö Glamping är nu stängd för säsongen men det finns lägenheter att hyra för övernattning. 

Boka via info@namdosolvik.se

IMG_5547_edited.jpg

OM BOENDET

Vi erbjuder lyxinramad camping i canvastält uppe på berget med fantastisk utsikt över havet. Tygtälten är inredda med dubbelsäng, mattor, lyktor, sittmöbler, eluttag, fläkt, kylbox, vinglas och annat som ger en bekväm och lyxig känsla. Varje tält står på en egen terrass med sittmöbler, bord och solsängar. Det finns även tillgång till vedeldad bastu direkt vid havet. 

Vi har två tält som bokas inklusive halvpension.

PRIS & BOKNING

Pris per natt är 4500 kr för två personer och inkluderar: 
– Övernattning i canvastältet med bäddad säng och badhandduk. 
– Trerätters middag på Nämdö Bistro & Champagnebar (dryck ingår ej) 
– Frukostkorg levererad till tältet 
– Tillgång till vedeldad bastu som bokas på Nämdö Bistro & Champagnebar 
– Avresestäd

Enkelrumstält för en vuxen kostar 4000 kr inklusive samma som ovan. Möjlighet till två extrabäddar för barn upp till 14 år på bäddad, bekväm uppblåsbar madrass, 750 kr/natt/barn exklusive middag.

bottom of page