top of page

LEDIGA JOBB

VILL DU JOBBA I STOCKHOLMS SKÄRGÅRD I SOMMAR?

Välkommen att söka jobb hos oss på Nämdö Solvik!

Med flera olika serviceområden på ön kan vi erbjuda dig ett fantastiskt roligt jobb där arbetsdagen varierar och alla är beredda att hjälpa till när och där det behövs. 

Vi söker DIG som längtar efter att ge våra besökare ett varmt välkomnande och grym service. Dina viktigaste egenskaper är ditt engagemang och din vilja att vara en del av vårt team där vi alltid ställer upp för varandra, har kul och skapar skärgårdens skönaste häng i sommar!

DET HÄR ÄR NÄMDÖ SOLVIK

Förra sommaren öppnade vi Nämdö Bistro & Champagnebar som blev mycket uppskattat. Här avnjuts rätter med noga utvalda råvaror och drycker, bordsservering inne i bistron eller på den härliga uteserveringen i anslutning till havet och bryggorna. Soliga dagar är takterrassen en given plats för våra gäster att hänga på och tillsammans skapar vi en skön atmosfär.

Till Nämdö Bistro & Champagnebar söker vi: kökschef, kockar, hovmästare, bartender, serveringspersonal och runners.

Tempo Nämdö är en året-runt öppen livsmedelsbutik som även är utlämningsställe för Systembolaget, Apoteket och UPS. Här har vi högt tryck under sommaren och söker butiksmedarbetare med uppgifter som kassaarbete, varuplock och utlämning av beställda varor. Här sätter vi en ära i hög service och att butiken är på topp! Vi jobbar aktivt med hållbarhet genom att alltid hitta synergier mellan butik och restaurang för att minska matsvinn.

Det första du kommer till i Nämdö Solvik är vår sjömack och gästhamn. Här är det full fart och ibland kan det vara trixigt att hitta lämpligast plats för båten och att lägga till vid bryggor och sjömack. Vi söker en hamnvärd, med fördel en glad och båtvan ungdom, som hjälper våra gäster till rätta och ansvarar för att det alltid är välkomnande på bryggor och i området.

I sommar står våra sjöbodar färdiga och här kommer vi att ha ett bageri/pizzeria där vi bakar och säljer bröd och pizza. Här finns flera tjänster då det ska det bakas bröd och godsaker på morgonen, skötas försäljning i sjöboden, och här jobbar såklart skärgårdens gladaste pizzabagare!

På berget ovanför Solvik finns vår Glamping som erbjuder våra gäster övernattning i skön mix av camping och lyx! Här bor man i mysigt inredda canvastält och avnjuter kvällens middag på Bistron. Att våra Glamping-gäster blir kungligt mottagna och visade till ombonade tält kommer att vara en del av arbetsuppgifterna för flera i vårt team.

Är du intresserad av att vara en del av vårt dreamteam? I våra tjänster finns behov av såväl ansvarsfulla ungdomar från 15 år som medarbetare med god yrkeskunskap och erfarenhet. För alla gäller positiv inställning, stor arbetsvilja och framför allt en hög teamkänsla.

Skicka in din ansökan snarast där du berättar om dig själv, vad du helst vill jobba med och hur du tror att du kan bidra till vårt team på bästa sätt.

Maila ansökan till info@namdosolvik.se

.

Välkommen till skärgårdens skönaste arbetsplats i sommar!

bottom of page